Landstede Groep

Diploma uitreiking 2019

10-07-2019

Volle zaal, leuke versieringen, prachtige bloemen en een aangename temperatuur op school. Het podium zit vol met licht gespannen doch opgewekte gezichten. Ook de zaal zit vol met licht gespannen doch trotse ouders, familie en docenten. Het grote scherm staat aan, de microfoon en bloemen staan gereed en de diploma’s wachten om ondertekend te worden. Het feestje kan beginnen!

Alle geslaagden zijn dit jaar toegesproken door verschillende docenten met op de achtergrond een foto uit hun (vroege) jeugd. Het thema van dit jaar is “Durf te dromen” . Iedereen kreeg een dromenvanger mee als symbool voor dit thema. Of het nu een studie is die men gaat volgen of dat er een tussenjaar in het verschiet ligt, iedereen heeft dromen die hij of zij nastreeft. 
De rollen werden ook even omgedraaid toen er een paar geslaagden het woord namen en docenten/stamgroepleiders bedankten. Na de groepsfoto en de felicitaties door het personeel ging het feestje door in de loungeruimte. Enkele voorexamenkandidaten verzorgden de catering en daar werd gretig gebruik van gemaakt.
Wat deze avond extra bijzonder maakte, is het grote aantal oud-leerlingen die zijn gekomen om deze speciale avond bij te wonen. De vriendschappen die hier over de jaren en niveaus zijn gemaakt, zijn over het algemeen duurzaam, zo blijkt.
Dit jaar hebben de examens voor het eerst op onze eigen locatie plaatsgevonden en dit is uitstekend bevallen. Dit komt mede door de fantastische examenkandidaten en het enthousiaste team van JenaXL. Iedereen bedankt voor het afgelopen jaar!

De foto's die gemaakt zijn tijdens de diploma-uitreiking vind je HIER!

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 8560
Ons e-mailadres: info@jenaxl.nl

Ons bezoekadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle

Postadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle