Landstede Groep

Introductieweek onderbouw 2022

07-09-2022

Dinsdag 30 augustus was het dan zover. De start van een nieuwe schooljaar werd afgetrapt met een welkomstwoord van onze nieuwe teamleider Reinald Bosman. Zijn belangrijkste boodschap voor een leuk en leerzaam schooljaar was: heb zorg voor jezelf, de ander en je omgeving. Vervolgens gingen we in de stamgroep kennismaken. Dit was voor de vakantie ook al een keertje gedaan, maar nu voor de echte start van het schooljaar. Voor leerling en docent toch weer een leuk moment en met gezonde spanning. Het thema van dit schooljaar werd bekend gemaakt: Gezelschapsspelletjes! Met dit thema werd door iedere stamgroep een nieuwe stamgroepnaam bedacht. 
Dinsdag en donderdag waren we veel op school. Het was lekker rustig omdat we met de onderbouw de hele school voor onszelf hadden. Van kennismakingsspelletjes tot het regelen van alles op de laptop. Het waren twee leuke en drukke dagen. 
Op woensdag en vrijdag gingen we de school uit. Met een route en opdrachten kwamen we uiteindelijk bij een cafetaria uit en kreeg iedereen wat lekkers. Vrijdag gingen we op de fiets naar Dalfsen en op deze laatste dag waren we met alle stamgroepen samen om de week gezellig af te sluiten met kanoën en het bouwen van een piramide. Een zeer leuke en geslaagde week!

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 8560
Ons e-mailadres: info@jenaxl.nl

Ons bezoekadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle

Postadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle