Landstede Groep

Onderwijsbeurs Noord/Oost 2022

10-10-2022

Op vrijdag 7 oktober bezochten we met de bovenbouwleerlingen van het VMBO de Onderwijsbeurs in de IJsselhallen. Hier konden de leerlingen informatie krijgen over allerlei MBO-opleidingen in de omgeving Zwolle. Het is onderdeel van het programma van Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB). 
Het kiezen van een vervolgopleiding is best lastig, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om informatie te verkrijgen. De website www.kiesmbo.nl is voor het MBO erg interessant. Hier kun je interessetests doen, algemene informatie over het MBO vinden, maar ook over specifieke opleidingen. Ook is er informatie speciaal voor ouders, scrol hiervoor op de homepage naar beneden. Voor HBO en WO kunt u terecht op www.studiekeuze123.nl
 
Voor ouders en verzorgers is het soms ingewikkeld om te helpen bij het kiezen van een studie. Op https://weblog.wur.nl/studiekeuzekind/hoe-help-ik-mijn-kind-bij-studiekeuze-webinars/ kunt u veel informatie vinden en webinars volgen over hoe u uw kind kunt begeleiden bij de studiekeuze voor het HBO of het WO.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 8560
Ons e-mailadres: info@jenaxl.nl

Ons bezoekadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle

Postadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle