Landstede Groep

Schoolfeest 'Valentijn'

18-02-2018

Vrijdag 16 februari vond voor de tweede keer dit jaar op JenaXL een schoolfeest plaats. Dit keer in het thema ‘Valentijn’.

Van te voren was het nog even spannend of alles door zou gaan omdat onze vaste DJ Julian, oud stagiair van Desiree en Henkjan, plotseling niet kon. Gelukkig kon zijn vriendin Marleen invallen, en zo had JenaXL voor het eerst op een schoolfeest een vrouwelijke DJ. Bij de voorbereidingen van het schoolfeest zijn een heel aantal leerlingen actief geweest. Ze hebben nagedacht over de aankleding en zelfstandig alle nodige materialen ingekocht, een planning gemaakt wie hoe laat zou helpen met wat bij het klaarzetten van de zaal, liedjes bedacht die echt door onze vrouwelijke DJ gedraaid moesten worden, en waren ’s avonds op tijd aanwezig om alle drankjes in te schenken, hapjes te maken en de kassa bij de deur te bewaken. 

Leerlingen kregen bij de deur een lichtgevend breekstaafje als armband ten teken dat er betaald was en kwamen vervolgens binnen in een met hartjes ballonen en slingers versierde kantine. 
Van 20:00 tot 23:00 was het feest. Daarna hebben we met elkaar opgeruimd en kon iedereen genieten van het weekend. Alle leerlingen en docenten die hebben meegeholpen in de voorbereidingen: dank.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 8560
Ons e-mailadres: info@jenaxl.nl

Ons bezoekadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle

Postadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle