Landstede Groep

Stageweek 2019

12-03-2019

Leerjaar 1, 2 en 3 hebben de tweede stageweek van dit schooljaar er weer opzitten! We kijken terug op een geslaagde week. De leerlingen hebben verschillende ervaringen opgedaan. De maandagmiddag hebben er verschillende ouders over hun beroep verteld in de onderbouwstamgroepen. Zo hebben deze leerjaren de wereld van ‘werk’ verder verkend. Verspreid over de andere dagen hebben de leerlingen stage gelopen. Vrijdag hebben de leerlingen de stage afgesloten door het geven van een stage presentatie binnen de Stamgroep.


Een opmerking van een aantal leerlingen die stage liepen bij hun ouders willen we je niet onthouden: ‘Ik dacht altijd dat mijn vader/moeder niks deed en lui was. Nu weet ik dat hij/zij echt hard werkt’.

Leerlingen uit 3 kader hebben vier dagen stage gelopen en leerlingen uit 3t en 3hv hebben twee dagen stage gelopen. Voor hen is het belangrijk dat deze stage past binnen hun loopbaan. Hoe hebben zij de stage ervaren? Is het iets wat ze later zouden willen doen? Wat zijn de vervolgstappen?

Vrijdags hebben ook zij de ervaringen aan elkaar gepresenteerd. Dit is beoordeeld middels een stage certificaat. Deze moeten leerlingen in hun portfolio doen.

Kortom een inspirerende week vol ervaringen voor de leerlingen! Waarin van en met elkaar leren wederom centraal staat.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 8560
Ons e-mailadres: info@jenaxl.nl

Ons bezoekadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle

Postadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle