Landstede Groep

Werken bij

Wil jij leerlingen of studenten helpen groeien en werken aan je eigen groei in een dynamische omgeving? Ben jij initiatiefrijk en heb jij hart voor het onderwijs? Dan is werken bij JenaXL vast iets voor jou. Bekijk in het vacatureoverzicht alle vacatures of meld je aan voor de Jobalert!

Werkgever en werknemer zijn beiden verantwoordelijk voor het waarmaken van persoonlijke en organisatorische ambities. Wij doen daarom voortdurend een beroep op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Het doel is om een functie te vervullen die past bij de eigen kennis, ervaring en interesses. JenaXL maakt deel uit van Landstede Groep.

Wil je werken op JenaXL? Bekijk onze vacatures.

Stel je vraag

Ons telefoonnummer: (088) 850 8560