Landstede Groep

Verhuizing

In verband met het groeiende leerlingenaantal gaat JenaXL verhuizen naar de Koningin Wilhelminastraat 93 in Zwolle. De school aan de Koningin Wilhelminastraat 93 is een stuk ruimtelijker dan het huidige gebouw aan de Gelijkheid 3. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de verbouwing en de verhuizing.


19 januari 2023

Update Visuals (klik op afbeelding voor vergroting)


18 januari 2023

Stentor 18 januari 2023


16 januari 2023

Op de nieuwe locatie kunnen meer faciliteiten worden gecreëerd, waar het Jenaplanonderwijs nog beter kan worden ingericht voor de leerlingen. Teamleider Regina Siebelinis blij met deze stap: ‘Samen met de leerlingen, ouders en medewerkers willen we een uitdagende leer-en leefomgeving creëren. Het nieuwe gebouw wordt ingericht, zodat we ons Jenaplanonderwijs optimaal kunnen inzetten. Er worden speciale praktijklokalen gerealiseerd en er komt een gezamenlijke ruimte voor iedereenkomsten en vieringen zodat we kunnen leren van en met elkaar. Samen bouwen we aan JenaXL!’

Open Huis JenaXL nog in het oude gebouw
Toekomstige brugklassers en hun ouders zijn donderdag 19 januari welkom tijdens het Open Huis van JenaXLOp JenaXL kunnen leerlingen terecht voor de richtingen atheneum, havo en vmbo-tl en kaderDe deuren aan Gelijkheid 3 in Zwolle staan open van 16.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan via www.jenaxl.nl.

(klik op afbeelding voor vergroting)

 

 

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 8560
Ons e-mailadres: info@jenaxl.nl

Ons bezoekadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle

Postadres:
JenaXL
Gelijkheid 3
8014 XC Zwolle